Počeo upis u prvi razred Muzičke škole Niš, odeljenja u Javnoj biblioteci u Doljevcu

Muzička škola iz Niša, odeljenje u Doljevcu, obaveštava roditelje da je počeo upis za prvi razred Osnovne Muzičke škole.

Upis je otvoren do 25. juna 2024. godine i obavlja se u prostorijama Javne biblioteke u Doljevcu, radnim danima od 07 do 20 časova.

Pozivaju se roditelji čija deca pokazuju interesovanje za muziku i poseduju afinitete ka sviranju instrumenata da iskoriste ovu priliku. Muzička škola nudi programe za klavir, violinu i harmoniku, a stručni kadar će se pobrinuti za kvalitetno muzičko obrazovanje i razvoj talenta.

  • Ako Vaše dete voli muziku, vedrog je karaktera i voli da se druži, Muzička škola je pravo mesto za njega. Veliki izbor instrumenata, mnogo nastavnika i profesora Vas očekuju na Prijemnom ispitu za prvi razred Osnovne muzičke škole- kaže Bogi Mitić, direktor Javne biblioteke Doljevac.  

Prijemni ispit za prvi razred biće održan 27. juna u 16 časova. Prijave se mogu preuzeti u Javnoj biblioteci u Doljevcu, a za upis je neophodno dostaviti kopiju izvoda iz matične knjige rođenih.

Za sve dodatne informacije, zainteresovani se mogu obratiti na broj telefona: 062/80-40-928.

M.J.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *