Počinje opremanje Obrazovnog centra u Doljevcu

Ovih dana potpisan je ugovor za opremanje Obrazovnog centra u Doljevcu za deo u kome će biti smeštena predškolska ustanova „Lane“ Doljevac. Kako kaže načelnica u opštinske uprave Doljevac Jelena Ilić, dobavljač je putem javne nabavke izabran, potpisan je ugovor i opremanje će uskoro početi. Ovim ugovorom predviđeno je opremanje prostorija gde će boraviti mališani, ali i službenici u administraciji dobiće nov inventar.

  • Putem javne nabavke izabrana je firma „Tehno i oprema inženjering“ iz Niša koja će se pobrinuti za opremanje enterijera Obrazovnog centra u delu gde će biti smeštena predškolska ustanova, a sve će biti opremljeno po najvišim standardima- istakla je Ilićeva.

Vrednost inventara je blizu 11 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena preko javnog konkursa Ministarstva bez portfelja za demografiju i populacionu politiku RS.

Prema planu, u nove prostorije, predškolska ustanova „Lane“ Doljevac preseliće se tokom leta, tako da će mališani novu školsku godinu startovati u novim prostorijama.

M.Jovanovic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *