Počinje sezona kupanja: “Leto 2019. – Više od Akva parka”

Nova sezona u doljevačkom Akva parku počinje ovog vikenda. Naime, u subotu 15. juna od 10 časova bazenski kompleks biće otvoren za sve posetioce. Istog dana biće održan Izbor za MISS, drugi po redu. Pripreme se privode kraju, tako da će u subotu sve biti spremno za početak sezone, rekla je radio Koprijanu Tanja Vučenović direktorka Turističke organizacije opštine Doljevac. Dobra vest je što ni ove godine cena karata neće biti promenjena, pa će tako celodnevni boravak na kompleksu bazena biti 310 dinara za odrasle i 210 za decu od 7 do 12 godina, dok je za one najmladje ulazak na bazen besplatan. Od 14 časova svakoga dana mogu se kupiti i poludnevne karte po ceni od 210 za odrasle, odnos no 160 za decu. Nedeljna ulaznica je 1500 dinara, 1000 za decu, a mesečna 2500, odnosno 2000 dinara. Zakup ležaljki je 100 dinara, baldahina 500, a garderobera 200. Grupne karte za odrasle su 260, za decu 160 dinara. Bitno je naglasiti da je osiguranje uračunato u cenu.

Jedina novina u odnosu na prošlu godinu je da će se i na dan otvaranja karte naplaćivati, što ranijih godina nije bio slučaj.

Inače, ovogodišnja sezona počinje pod sloganom „Leto 2019. – Više od Akva parka“, a iz TOOD-a koja rukovodi ovim kompleksom bazena najavljuju i druga zanimljiva dešavanja ovog leta. Na sam dan otvaranja od 18. časova organizovan je izbor za MISS Akva parka. Prijave zainteresovanih devojaka traju do petka, a do sada ima petnaestak prijavljenih takmičarki. Za avgust se najavljuje i Moto skup, sa koncertima poznatih muzičkih grupa.

Tekst i foto: J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *