Put izmedju Doljevca i Kočana i dalje zatvoren za saobraćaj nakon jutrošnje saobraćajne nesreće u kojoj su dve osobe povredjene

Deonica puta od Doljevca ka Kočanu i dalje je zatvorena za saobraćaj, nakon jutrošnje nesreće, kada je na pružnom prelazu voz udario u kombi vozilo. Uvidjaj je i dalje u toku, a vozila se preusmeravaju na alternativne putne pravce, preko Gornjeg Doljevca.

Podsetimo, nesreća se dogodila oko 6 časova, a povredjene su dve osobe, bračni par iz Čečine, koji su prevozili hleb. Kombi vozilo kretalo se iz pravca Kočana ka Doljevcu, a voz koji je vukao cisterne je išao iz pravca Doljevca ka Šainovcu.

Kako smo nezvanično saznali suvozač u vozilu je teže povredjen, s obzirom na to da je voz udario kombi sa te strane.

Od jutros je na putevima bilo magle, te je vidljivost bila smanjena. Prema našim nezvaničnim saznanjima rampa nije bila spuštena, ali je pružni prelaz obezbedjen drugom saobraćajnom signalizacijom.

Inače, s obzirom na to da se rekonstruiše pruga iz pravca Medjurova do Brestovca, vozovi redje no inače saobraćaju kroz Doljevac. Ipak, železnički teretni saobraćaj se u odredjenim vremenskim intervalima odvija.

Konkretno, na ovoj pružnoj deonici, na kojoj je došlo do nesreće, od Doljevca ka Prokuplju, vozovi transportuju cisterne sa gorivom do obližnjeg stovarišta,  te još jednom apelujemo na vozače na maksimalnu opreznost u vožnji.

Tekst: J.K.

Foto:D.D.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *