Rusi obišli Doljevac

Delegacija ruskih  stručnjaka za dezinfekciju pripadnika Ruske vojske koji su došli nedavno zajedno sa ruskom pomoći, obišla je Doljevac. Njih su predstavnici lokalne samouprave Doljevac poveli u obilazak  Doma zdravlja i Doma za stara i invalidna lica. Ovom timu predočene su sve mere prevencije i zaštite stanovništva koje je preduzeo Štab na vanredne situacije u Doljevcu.

Doljevački medicinari preneli su ruskim stručnjacima informacije o procedurama koje se primenjuju i u ovoj ustanovi, pre svega o merama dezinfekcije i kontakta sa potencijalnim slučajevima obolelih od korona virusa.

Prilikom posete Domu za stara i invalidna lica ovaj tim se upoznao sa merama koje su preduzete u ovoj ustanovi  radi zaštite korisnika i zaposlenih, ali je i  dao dodatne preporuke i savete.

 

 

One thought on “Rusi obišli Doljevac”

  1. Bio sam kod Doma zdravlja u vreme kada su rusi bili u poseti istom. Ovom prililom želim da pohvalim kompletno medicinsko osoblje, sve koji smo čekali pregled procesuirali su tečno, tačno, bez povišenog tona, strpljivo. Želim im srećne prvomajske praznike i mnogo uspeha u životu i daljem radu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *