home Društvo, Vesti Rusi obišli Doljevac

Rusi obišli Doljevac

Delegacija ruskih  stručnjaka za dezinfekciju pripadnika Ruske vojske koji su došli nedavno zajedno sa ruskom pomoći, obišla je Doljevac. Njih su predstavnici lokalne samouprave Doljevac poveli u obilazak  Doma zdravlja i Doma za stara i invalidna lica. Ovom timu predočene su sve mere prevencije i zaštite stanovništva koje je preduzeo Štab na vanredne situacije u Doljevcu.

Doljevački medicinari preneli su ruskim stručnjacima informacije o procedurama koje se primenjuju i u ovoj ustanovi, pre svega o merama dezinfekcije i kontakta sa potencijalnim slučajevima obolelih od korona virusa.

Prilikom posete Domu za stara i invalidna lica ovaj tim se upoznao sa merama koje su preduzete u ovoj ustanovi  radi zaštite korisnika i zaposlenih, ali je i  dao dodatne preporuke i savete.

 

 

One thought on “Rusi obišli Doljevac

  1. Bio sam kod Doma zdravlja u vreme kada su rusi bili u poseti istom. Ovom prililom želim da pohvalim kompletno medicinsko osoblje, sve koji smo čekali pregled procesuirali su tečno, tačno, bez povišenog tona, strpljivo. Želim im srećne prvomajske praznike i mnogo uspeha u životu i daljem radu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *