Sa velikom životnom dramom suočava se u ovom trenutku mali Maksim Milenković iz Belotinca, hitno potreban novac za lečenje

Sa velikom životnom dramom suočava se u ovom trenutku mali Maksim Milenković iz Belotinca, dečak čiji zdravstveni problemi gotovo od njegovog rodjenja, onemogućavanju jedno uobičajeno odrastanje i srećan dečji život. U ovom trenutku Maksim je sa roditeljima u Španiji, u Barseloni gde se u poslednje vreme leči. Njegovo i inače kompleksno zdravstveno stanje, sada je, nakoh hiruške intervencije, jako teško, a pored napora lekara da mu pomognu i spasu život, i svako od nas može pomoći novčanom donacijom, jer je lečenje u inostranstvu jako skupo.

Maksimovo lečenje, naime, krenulo je neplaniranim tokom i on se sada nalazi na intenzivnoj nezi bolnice u Barseloni, gde dan lečenja košta oko 2 500 evra. Još uvek se ne može prognozirati koliko će mali Maksim morati da bude tamo, ali ono što je sigurno je da je neophodan novac za lečenje i kako bi ovaj mali borac imao šanse za život.

Prema rečima njegovih roditelja, Maksim je sada stabilno, ali ako ga skinu sa mašine NIVA, on neće imati nikakve šanse za život, jer mu je organizam suviše slab. U ovom trenutku njegove šanse su 50:50, a sa doktorima će, kako kažu, razgovarati opet u ponedeljak.Do tada, verovatno i neko vreme posle toga, Maksim ostaje na intenzivnoj nezi.

Pored ogromne brige za Maksimov život, njegovi roditelji sada moraju da brinu i zbog novca za plaćanje troškova lečenja. Zato je svaka pomoć dobrodošla. Možete pomoći slanjem SMS poruke sa sadržajem 778 na 3030 ili izvršiti uplatu na neki od navedenih računa.

Maksimov namenski racun:
Paypal:jovanamaki991@gmail.com
Devizni racun: 10313027001
IBAN :RS35170001031302700602
SWIFT:BACXRSBG
Dinarski:170001031302700020

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *