Sara Ranković iz Čapljinca Miss Akva parka Doljevac

Nova sezona u doljevačkom Akva parku počela je proteklog vikenda. Na sam dan otvaranja održan je Izbor za MISS, drugi po redu. Laskavu titulu Miss Akva parka ponela je Sara Ranković iz Čapljinca. Ni visoka temperatura nije omela veliki broj gostiju da prisustvuju ovom dešavanju koji je upotpunio i kulturno-muzički program.

U prijatnoj atmosferi, na platouispred hotela, takmičarke su najpre prodefilovale u svečanim haljinama, a zatim i u kupaćim kostimima.

Odlukom žirija, na čelu sa direktorkom Akva parka Tanjom Vučenović, pobedu je odnela Sara Ranković. Pobedničku lentu uručio joj je predsednik opštine Goran Ljubić.

Sara je u izjavi za naš radio rekla da je bilo desetak takmičarki i da je ona priželjkivala pobedu.

Ovo nije prvi javni nastup Sare Ranković iz Čapljinca, jer se ona već par godina unazad bavi modelingom i učestvovala je na nekoliko revija.

  • Ja sam i model Modne agencije „Select“ iz Beograda. Učestvovala sam na nekoliko revija, na jednoj reviji sam pobedila, a nagrada je bila fotografisanje za naslovnu stranu „Hej!“ magazina. Časopis sa mojom naslovnom fotografijom izašao je decembra prošle godine- rekla je Miss Akva parka.
Sara na naslovnoj strani magazina

Sara je dodala da su sve devojke bile lepe i da pobedu smatra svojim uspehom, jer pored nastavka školovanja, želja joj je da se bavi poslovima modela, a pobedu na ovom takmičenju vidi kao šancu za dalji napredak u karijeri.

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *