Sportski vikend u Žitorađi

20170917_151558[1]Ovaj vikend će u Žitorađi proteći u znaku sportskih dešavanja. Ovosezonsku premijeru će imati muški rukometni klub koji će dočekati godinama unazad redovnu mušteriju kada su bodovi u pitanju, ekipu BSK Hebe iz Bujanovca. Njihove kolegenice iz ženskog rukometnog kluba će na gostovanje Vlasotincu, jedno je sigurno i muškarci i devojke imaju najviše ciljeve ove sezone a to je 1. mesto i promocija u veći rang. Ovo je prilika da naprave sjajnu uvertiru za predstojeće okršaje, jer su protivnici po kvalitetu slabiji, i ishode rukometnih mečeva, bar što se prvog kola tiče, ne smeju se dovoditi u pitanje.
Na parket sportske hale u Žitorađi će u subotu i futsaleri, ekipa KMF Zadrugar 2017 dočekaće u svojoj prvoj utakmici ekipu KMF Prokuplja, a njima će ovo poslužiti kao generalna proba pred sam start prvenstva koji se očekuje za 6. oktobar, a Zadrugar u prvom kolu gostuje u Aleksincu.
Na kraju u nedelju od 15:30 na teren će i fudbaleri, koji imaju najveći motiv, jer su u seriji slabijih rezultata i silno žele prekopotrebne bodove za nastavak prvenstva.
Jedno je sigurno ljubitelji sporta u Žitorađi će u predstojećim danima uživati u utakmicama koje predstoje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *