Stanje devojčiče, povredjene prilikom pada ringišpila u Kuršumliji, nepromenjeno. I dalje je u indukovanoj komi

Čak trinaest osoba, većinom dece, je povredjeno je u Kuršumliji, kada se, tokom jučerašnjeg dana, srušio ringišpil na kojem su se vozili. Jedna devojčica, starosti 12 godina, ima teške neurohiruške povrede, intubirana je i nalazi se medicinsko indukovanoj komi na Klinici za intenzivnu negu Univerzitetskog kliničkog centa u Nišu. Kako su jutros saopštili iz UKC iz Niša, gde je tokom jučerašnjeg dana prebačena na lečenje iz Prokuplja, njeno stanje je nepromenjeno.

Ostala deca koja su povredjena kada je ringišpil pao zbrinuta su u prokupačkoj bolnici i Hitnoj pomoći u Kuršumliji. Kako kažu u MUP-u povredjene osobe starosti su od 10 do 22 godine.

Nezgoda se dogodila na platou pokraj autobuske stanice, gde se tradicionalno za vašar, povodom Markovdana, nalazi zabavni park, a zbog ovog nemilog dogadjaja uhapšeni su vlasnik ringišpila Zoran Ljubomirović i zakupac placa Jovan Nedeljković. Oni su, kako je rekao ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, zadržani u policiji zbog osnova sumnje da su izvršili teško delo protiv opšte sigurnosti.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *