Sutra se nastavlja takmičenje u šou programu”Nove zvezde sa nama”

žiriDugo očekivani nastavak takmičenja “Nove zvezde sa nama” u organizaciji doljevačke Javne biblioteke na programu je sutra, nastupom takmičara u Domu kulture u Pukovcu, od 18. časova. Naime, planirano je da do finala koje će biti održano u Doljevcu 8.novembra bude organizovan još jedan nastup ovih mladih, talentovanih  muzičara i to iduće srede 01.novembra u Malošištu. Sva ova predstavljanja takmičarskog su karaktera, što znači da se od sutra  njihovi nastupi ocenjuju, tako da će neki kandidati, na žalost, morati i da da ispadnu. U ovom šou programu učestvuje 15-toro pevača, a s obzirom na to da su svi oni približno istih godina neće biti ranije najavljenog takmičenja po starosnim kategorijama.

Tokom poslednjih mesec dana takmičari su radili sa iskusnim muzičarima, kako bi dalje razvijali svoje pevačke sposobnosti i kako bi se oslobodili na sceni, kaže direktor Javne biblioteke u Doljevcu, Bogi Mitić. Cilj nam je bio da okupimo što više dece, da se oni lepo druže, dobro zabave i da istaknu svoj pevački  talenat.

Poznati ovdašnji  muzičari  Goran Jone Jovančić iz Pukovca,  Nikola Djorić i Petar Cvetković iz Malošišta su članovi žirija i ocenjivaće sve  nastupe.

Za najbolje su  planirane  vredne novčane nagrade. Cena ulaznice za sutrašnji koncert  je 50 dinara, a sav prihod biće podeljen najboljim takmičarima, kažu organizatori.

Takodje, sutra uveče  svoj nastup imaće i KUD Pukovački vez iz Pukovca.

J. Kozomara

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *