U toku asfaltiranje ulica, počinje krpljene udarnih rupa i sanacija uličnog osvetljenja

Dve ulice, jedna u Malošištu, i jedna u Orljanu asfaltirane su ovih dana, dok još dve, u Malošištu i Knežici čekaju završetak radova. Takodje, kako je u izjavi Radio Koprijanu rekao direktor JKP Doljevac, Dalibor Stamenković ovih dana počinju i radovi za zameni dotrajalih sijalica uličnog osvetljenja.

Kako je precizirao finalizirani su radovi u ulici Cara Lazara u Malošištu i ulici Branka Ćopića u Orljanu, a kako je planirano ovih dana asfaltiranje će biti uradjeno i u ulici Djure Jakšića u Malošištu u dužini od 170 metara i ulici Kralja Milana u Knežici od 465 metara.

Od ponedeljka počinje i posao krpljenja udarnih rupa u opštini. Vrednost radova za asfaltiranje je 16 miliona dinara ove godine, mada se kako dodaje Stamenković, nada da će iduće godine ta sredstva biti veća. Za krpljenje udarnih rupa izdvojeno je, naglašava, 6 miliona dinara iz budžeta opštine Doljevca, a preko JKP Doljevac.

Takodje, na početku proleća obavljaju se i radovi na zameni pregorelih uličnih sijalica. Danas se radi osvetljenje oko Doma zdravlja u Doljevcu, a u planu je i nabavka korpe za obavljanje ovog posla.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *