Zadrugar radi punom parom

20170917_151558[1]Nedavno osnovani KMF ”Zadrugar 2017” počeo je sa pripremama za svoju prvu veliku sezonu na takmičarskoj sceni RIS futsal lige. U toku je deo priprema posvećen fizičkoj spremi i kondiciji igrača, igrači rade punom parom pod trenerskom palicom Ivana Stojanovića, bivšeg golmana futsal reprezentacije Srbije i nekadašnje vedete KMF Niš, KMF 92, KMF ” Koska” i KMF ”Ekonomac” . Radi se ekspresno, s obzirom da se početak prvenstva očekuje za prvu nedelju oktobra. Trener Ivan Stojanović nam je rekao da pritisak ne postoji, jer je u ovoj sezoni bitno da se klub postavi na zdrave i stabilne noge.

 

Pritisak kao pritisak ne postoji, jer je bitno da klub postavimo na zdrave i stabilne noge. Ekipa koja trenira se tek formira, i nemamo nekih velikih takmičarskih očekivanja ove sezone, tako da što se mene tiče lično, ne postoji neki pritisak. kaže trener Ivan Stojanović.

20170917_142138[1]

Ističe da je rano pričati o bilo kakvim rezultatima jer je za sada jedino važno za igrače da se kvalitetno radi na treninzima.

Rano je reći šta očekujem od ovih momaka. Bitno da su igrači mladi i da pre svega imaju volje i materijala za rad. A samo vreme, trening i utakmice će reći svoje. Rezultati koje mi očekujemo možda u ovom momentu nisu realni, ali ćemo se truditi da uz jedan dobar i kvalitetan rad ostvarimo dobre rezultate u ovoj polusezoni, pa ćemo videti dalje. – jasan je Stojanović.

Generalni sekretar kluba Ivan Janaćković kaže da je ideja o nastanku kluba proistekla iz toga jer u Žitorađi ima mnogo igrača i ekipa koje učestvuju sa mnogo uspeha po noćnim turnirima koji se organizuju u lokalnim mestima. Napominje da je svako ko želi da se bavi malim fudbalom dobrodošao u njihov klub, i da se nada da će igrači koji rade sa Ivanom Stojanovićem dostojno reprezentovati kako KMF ”Zadrugar” tako i lokalno samoupravu, bez čije podrške ova ideja ne bi zaživela.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *