Završni radovi na akva parku u Doljevcu!

akva park 1
Akva park Doljevac-radovi

Jedini akva park u Nišavsko –Topličkom okrugu koji se gradi u Doljevcu biće otvoren početkom jula, saznajemo u lokalnoj samoupravi u Doljevcu. Radnici  rade u dve smene kako bi što pre bilo sve spremno. Kako kaže predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić, fizički poslovi biće završeni do kraja juna, ali ostaje da sačekamo kako bi elektrodistribucija dala zeleno svetlo za trafo stanicu koja napaja akva park.

Prilikom naše današnje  posete uverili smo se da akva park sa 3 bazena, toboganima, balerinom i parkingom za 300 vozila dobija svoj konačan izgled. Kompleks se prostire na ukupno 4 hektara sa parkingom.
Akva park sadrži tri bazena – srednji 25 x 12,5 m, drugi najveći 32 x 12 m bazen koji će imati veštačke talase visine do 1,40 m i treći bazen koji će biti namenjen najmlađima sa popularnom zmijom. Puno tobogana, balerina, tuš pečurke i još mnogo toga biće u ovom kompleksu, što će najmlađe i one nešto starije najviše radovati.

Ulaznica za ovaj kompleks će koštati 250 dinara, ali se planiruju popusti za određene grupe stanovništva, potvrđuju nam u Opštini Doljevac.

Za one koji bi da dan provedu na kompleksu u Doljevcu, obezbeđeno je 10 baldahina, 400 ležaljki i 200 suncobrana.

Kompletna izgradnja kupališnog kompleksa u Doljevcu košta blizu 3 miliona evra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *