Žitoradja: Isključenje struje pokušao da reši pesnicama

Prava drama odvijala se danas oko 14. časova u  Žitoradji, nakon što su radnici EPS-a, zbog neplaćenog duga ,isključili struju  jednom domaćinstvu u tom mestu. Naime, prema rečima očevidaca ovih nemilih scena, vlasnik kuće sa inicijalima S.S., star oko 50 godina,  inače  poznati ugostitelj  iz tog mesta, ovaj problem pokušao je da reši pesnicama. On je kolima najpre blokirao ulaz u ispostavu EPS-a u Žitoradji, da bi zatim sam fizički nasrnuo na električare i njihovog šefa Gorana Mitrovića. S obzirom na to da obezbedjenje, nije uspelo da izadje na kraj sa njim, bili su primorani, kaže naš izvor, da pozovu i policiju.

Medjutim, dolazak organa reda celu situaciju je još dodatno pogoršalo, jer je S.S. nasrnuo i na policajce. Na kraju je ovaj revoltirani meštanin  ipak savladan, potom uhapšen i priveden u policijsku stanicu na saslušanje.

Ј.К.

One thought on “Žitoradja: Isključenje struje pokušao da reši pesnicama”

  1. Nakon 10min S.S. je pusten na slobodu i ponovo dosao u prostorije eps-a, ponovo maltretirao, psovao itd. Nakon toga seo je u auto i pijan nastavio dalje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *