Akva park Doljevac: Otvorena sezona kupanja !

ja i predsednikpublikaSezona kupanja u doljevačkom Akva parku, danas je i  zvanično otvorena!

Uz  članice kluba sinhronog plivanja Sirene iz Niša, i hip-hop grupu “Senke” , letnja sezona je počela. Moto ovogodišnje sezone je ” Za letnje osveženje, imamo rešenje”, a glavna novina ove godine je najava otvaranja  novog atraktivnog bazena, koji će biti završen krajem meseca, tačno na vreme, da u najtoplijem delu godine, posetiocima pruži priliku za beg od žege.

Do sada ste imali mogućnost da koristite 4 bazena, jedan polurekreativni, bazen sa toboganima, koji ima dužinu od čak 99 metara, još jednu atrakciju akva parka – prelivni bazen sa veštačkim  talasima i loptom za skakanje, (tzv. WET BUBBLE), kao i bazen namenjen našim najmladjim posetiocima.Ali, to nije sve. Naprotiv. Akva park u Doljevcu ponudiće vam ove  sezone  nove, još atraktivnije sadržaje i najkvalitetniju uslugu. Naime,  još jedan bazen čija je izgradnja uveliko u toku, pored već postojećih, dopuniće  ponudu ovog poznatog  mesta za rekreaciju stanovnika naše opštine, ali i posetilaca iz mnogih drugih naselja ovog dela zemlje, kao i turista u tranzitu, rekao je na ceremoniji otvaranja predsednik opštine Doljevac, Goran Ljubić,

Novi,  jedinstveni bazen,  SAND POOL , imaće površinu od 650 kvadratnih metara, sa ostrvom u sredini, veličine 150 kvadratnih metara, na kojem će se nalaziti i deo mobilijara, a biće na raspolaganju kupačima do kraja meseca.Ovaj bazen će, prema najavama, svojom atraktivnošću nadmašiti sve do sada vidjeno.

akva 2 akva 3 akva1

Inače, danas su dodeljene i Zahvalnice, ustanovama i preduzećima za uspešnu poslovnu saradnju, i to lokalnoj samoupravi u Doljevcu, Javnoj biblioteci u Doljevcu, zatim JKP i Javnom preduzeću za upravljanje putevima, ovdašnjem Centru za socijalni rad, Crvenom krstu, PS u Doljevcu , agenciji Sinopsis iz Niša, i naravno našoj kući, Koprijan radiju.

Trenutno u Akva parku
Trenutno u Akva parku
T renutno u Akva parku
Trenutno u Akva parku

Kompleks Akva park, dodajmo i to,a biće otvoren za posetioce svakog dana od 10 do 18 časova.Cena ulaznica na nivou prošlogodišnjih, i iznosi 350 dinara za celodnevni boravak na akva parku, dok je za decu do 7 godina ulaz i dalje beslatan. Obezbedjene su  povoljnosti pri kupovini sezonskih ulaznica,  za mesec jun po super ceni od 1500 dinara, kao  i grupnih ulaznica za organizovane posete. Danas je kupanje bilo besplatno, u čast početka nove sezone, a prema našim informacijama trenutno  oko 500 ljudi boravi  na kompleksu Akva parka.

J.K.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *