Akva park Doljevac počinje sa radom 15.juna!

Doljevački Akva park otvara svoje bazene za sve posetioce od 15. juna, od 10 časova, potvrdili su Radio Koprijanu iz Turističke organizacije opštine Doljevac. Kako podsećaju, pored bazena sa nekoliko tobogana različite veličine od kojih je najveći dužine od oko 100m, Akva park sadrži i polu-olimpijski bazen, sandpol bazen, jedan manji bazen namenjen deci kao i bazen sa veštačkim talasima. Dodaju da su obezbeđene i ležaljke i baldahini, kako bi udobnost posetilaca bila na najvišem nivou i napominju da se u sklopu Akva parka nalazi  niz propratnih sadržaja kafić, prodavnica, restoran, igralište za decu, fites centar i  parkiralište za 600 vozila.

Dobra vest za sve posetioce je da se, kada su cene ulaznica u pitanju, ništa nije promenilo u odnosu na prošlu godinu, pa je tako celodnevna ulaznica za odrasle 310 dinara, a za decu od 7 do 12 godina starosti 210 dinara. Takodje, svi koji na bazen dodju posle 14. časova, plaćaju poludnevnu ulaznicu po ceni od 210 dinara za odrasle i 160 za decu izmedju 7 i 12 godina. Grupna karta za posetu bazenima je 260 dinara po osobi za odrasle, odnosno 160 za decu od 7 do 12 godina i mogu je kupiti udruženja, ustanove, preduzeća škole i druge organizacije. Za decu do 7 godina starosti ulaz je besplatan.
Iz Turističke organizacije podsećaju da svi koji žele mogu kupiti i nedeljnu ili mesečnu ulaznicu. Nedeljna ulaznica, za svih sedam dana, je 1 500 dinara za odrasle, odnosno 1 000 za decu od 7 do 12 godina, dok je mesečna 2 500 dinara za odrasle, i 2 000 za decu. Sezonska ulaznica je 4 500 dinara, a za decu 3 500.
Dnevni zakup baldahina je 500 dinara, a ležaljki 100. Kaucija za garderobni orman je 200 dinara.

Radno vreme bazena će i ove godine biti od 10 do 19 časova, a iz Akva parka pozivaju sve posetioce da ni ovoga leta ne propuste da posete doljevačke bazene i pruže sebi priliku za vrhunsko opuštanje ali i nadju odličan način za kvalitetnu popunu slobodnog vremena.

J.Kozomara

 

3 thoughts on “Akva park Doljevac počinje sa radom 15.juna!”

  1. Cao hteli bi porodicno da vas posetimo i malo uzivamo u vasem akva parku mi smo iz Surdulicu pa nas zanimaju cene ulaznica takodje i cene bezalkoholnih pica i brze hrane npr.hamburgera da se orijentisemo oko lancu potrosnje koliko bi nam pio potreban novac za to zadovoljstvo unapded se zahvaljujem

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *