PROMO: Globaltel mobilna mreža 067 sada još bliža ovdašnjim korisnicima

Mobilni operater “Globaltel” od danas je približio svoje usluge korisnicima na području opštine Doljevac. Preko mobišopa koji se nalazi u ulici Mihajla Timotijevića 5, korisnici mogu da saznaju skoro sve o ovom najmlađem mobilnom operateru. Takođe na rapolaganju je i sajt Globalnet.rs   gde se mogu naći sve informacije ali i izvršiti porudžbine veoma povoljnih paketa mobilne telefonije.

Globaltelova jedinstvena Freepaid ponuda se razlikuje od svega na tržištu jer nude neograničene minute i SMS poruke ka svim mrežama po najnižoj ceni, i to bez ugovorne obaveze ili čak ugovora!

U ovom članku ću predstaviti samu Freepaid ponudu, kao i proces prenosa broja u Globaltel mrežu, i dati odgovore na neka od najčešćih pitanja u vezi sa Globaltel mrežom i uslugom.
Globaltel inače ima veći prioritet na 4G+ mreži u odnosu na Vip Kućni net i Prepaid korisnike, što znači da ćete na Globaltel-u imati brži 4G+ Internet nego na Vip Prepaid-u, na određenim lokacijama gde se vrši ograničenje tj. QoS shaping.

Sve Globaltel SIM kartice imaju aktiviranu 4G uslugu. Za korišćenje Interneta i povezivanje na 4G mrežu neophodno je da kreirate APN.

“Freepaid” ponuda

Globaltel-ova Freepaid ponuda je slična Vip-ovoj NEO ponudi, naravno dosta jeftinije. Dakle, minuti i poruke ka svim mrežama su neograničeni, po paketima se razlikuje samo količina Interneta.

Najniži paket od 2 GB košta 900 din, srednji paket sa 8 GB košta 1000 din i najveći paket sa 20 GB košta 1300 din.

Ukoliko potrošite sav Internet iz dodatka, na raspolaganju su povoljni jednokratni Internet dodaci od 1 GB na 7 dana za 100 din i 3 GB na 7 dana za 200 din, kao i 5 GB na 30 dana za 300 din.

Freepaid je moguće naručiti online, na Globaltelovoj stranici  ali i na stranici ovlašćenog distributera Globalnet .

Freepaid možete aktivirati za postojeći Globaltel broj, pri čemu unosite podatke sa platne kartice i tog trenutka uplaćujete odabrani paket. Paket će se automatski obnavljati svakih 30 dana. Ukoliko nemate sredstava na kartici, ili transakcija bude odbijena iz bilo kog razloga, Freepaid će biti deaktiviran, i moći ćete da ga ponovo aktivirate na sajtu. Ukoliko želite da otkažete Freepaid paket, to možete uraditi u okviru Globaltel aplikacije, ili pozivanjem korisničkog servisa na 06771234.

Sve informacije možete dobiti na broj 067 722 10 63 . Budite i vi deo 067 mreže.

6 thoughts on “PROMO: Globaltel mobilna mreža 067 sada još bliža ovdašnjim korisnicima”

  1. Postovani
   zanima me vasa ponuda za poslovne pakete.
   Potrebno nam je za dva broja.
   Trenutno smo u A1 mrezi
   Da li preko vas ima opcija za internet u poslovnom prostoru
   Srdacan pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *