home Društvo PROMO: Globaltel mobilna mreža 067 sada još bliža ovdašnjim korisnicima

PROMO: Globaltel mobilna mreža 067 sada još bliža ovdašnjim korisnicima

Mobilni operater “Globaltel” od danas je približio svoje usluge korisnicima na području opštine Doljevac. Preko mobišopa koji se nalazi u ulici Mihajla Timotijevića 5, korisnici mogu da saznaju skoro sve o ovom najmlađem mobilnom operateru. Takođe na rapolaganju je i sajt Globalnet.rs   gde se mogu naći sve informacije ali i izvršiti porudžbine veoma povoljnih paketa mobilne telefonije.

Globaltelova jedinstvena Freepaid ponuda se razlikuje od svega na tržištu jer nude neograničene minute i SMS poruke ka svim mrežama po najnižoj ceni, i to bez ugovorne obaveze ili čak ugovora!

U ovom članku ću predstaviti samu Freepaid ponudu, kao i proces prenosa broja u Globaltel mrežu, i dati odgovore na neka od najčešćih pitanja u vezi sa Globaltel mrežom i uslugom.
Globaltel inače ima veći prioritet na 4G+ mreži u odnosu na Vip Kućni net i Prepaid korisnike, što znači da ćete na Globaltel-u imati brži 4G+ Internet nego na Vip Prepaid-u, na određenim lokacijama gde se vrši ograničenje tj. QoS shaping.

Sve Globaltel SIM kartice imaju aktiviranu 4G uslugu. Za korišćenje Interneta i povezivanje na 4G mrežu neophodno je da kreirate APN.

“Freepaid” ponuda

Globaltel-ova Freepaid ponuda je slična Vip-ovoj NEO ponudi, naravno dosta jeftinije. Dakle, minuti i poruke ka svim mrežama su neograničeni, po paketima se razlikuje samo količina Interneta.

Najniži paket od 2 GB košta 900 din, srednji paket sa 8 GB košta 1000 din i najveći paket sa 20 GB košta 1300 din.

Ukoliko potrošite sav Internet iz dodatka, na raspolaganju su povoljni jednokratni Internet dodaci od 1 GB na 7 dana za 100 din i 3 GB na 7 dana za 200 din, kao i 5 GB na 30 dana za 300 din.

Freepaid je moguće naručiti online, na Globaltelovoj stranici  ali i na stranici ovlašćenog distributera Globalnet .

Freepaid možete aktivirati za postojeći Globaltel broj, pri čemu unosite podatke sa platne kartice i tog trenutka uplaćujete odabrani paket. Paket će se automatski obnavljati svakih 30 dana. Ukoliko nemate sredstava na kartici, ili transakcija bude odbijena iz bilo kog razloga, Freepaid će biti deaktiviran, i moći ćete da ga ponovo aktivirate na sajtu. Ukoliko želite da otkažete Freepaid paket, to možete uraditi u okviru Globaltel aplikacije, ili pozivanjem korisničkog servisa na 06771234.

Sve informacije možete dobiti na broj 067 722 10 63 . Budite i vi deo 067 mreže.

6 thoughts on “PROMO: Globaltel mobilna mreža 067 sada još bliža ovdašnjim korisnicima

 1. Dobro vece. Hteo bih da vas pitam dali ima u nase mesto 4G mreza jer ako ima kupio bih vas broj. A1 nema 4G mreza kod nas. Pozdrav

  1. Postovani
   zanima me vasa ponuda za poslovne pakete.
   Potrebno nam je za dva broja.
   Trenutno smo u A1 mrezi
   Da li preko vas ima opcija za internet u poslovnom prostoru
   Srdacan pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *