Crveni krst obradovao najsiromasniju decu

PAKETICI
Sakupljeni proizvodi za paketice

Crveni krst u Doljevcu i ove godine potrudio se je da obraduje mališane koji su korisnici narodne kuhinje.  Deca, iz ove socijalno ugrožene kategorije, dobili su novogodišnje paketiće, a podela je organizovana u subotu 13.januara u holu Javne biblioteke u Doljevcu.

  • Naša organizacija je u saradnji sa osnovnom školom „Vuk Karadžić“ u Doljevcu i Predškolskom ustanovom „Lane“ organizovala prikupljanje konditorskih proizvoda koje smo mi kasnije upakovali i podelili deci korisnicima narodne kuhinje u Doljevcu.- rekla je Danijela Kostić iz Crvenog krsta u Doljevcu.

Deca, u saradnji sa učiteljima, nastavnicima i vaspitačima sakupili su razne slane i slatke proizvode kako bi obradovali  siromašne mališane, njih stotinak.

  • Veoma sam zadovoljna i kao pojedinac i kao rudovodilac organizacije, što smo uspeli da sakupimo, obradujemo i darujemo mališane. Ovo pokazuje da među roditeljima i decom koji su se uključili u akciju, postoji empatija prema ljudima koji nisu u zavidnom materijalnom položaju i koji ne mogu svojoj deci da priušte mala zadovoljstva. – kazala je Kostićeva.

Ona je kraju razgovora za naš radio rekla da se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način uzeli učešća  u humanitarnoj akciji prikupljanja paketića za decu korisnike narodne  kuhinje.

M.Jovanovic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *