Dan opštine je sutra 13. oktobra, svečana sednica SO Doljevac počinje u 10:30 časova

Sa prošlogodišnje svečanosti
Sa prošlogodišnje svečanosti

Svečanom sednicom sutra će u Doljevcu biti obeležen Dan opštine, 13. okobar. Tom prilikom biće dodeljene povelje, plakete i zahvalnice zaslužnim pojedincima i kolektivima, za  postignute rezultate u privrednom, kulturnom  i turističkom   razvoju opštine, kao i zbog rada na  povećanju stepena bezbednosti i tako dali doprinos u razvoju lokalne zajednice.

POVELJA, kao javno priznanje opštine Dolјevac, biće dodeljena  za postignute izuzetne rezultate u privrednom razvoju opštine Dolјevac i to Ministarstvu privrede Republike Srbije i Kancelariji za upravlјanje javnim ulaganjima.

 

PLAKETA opštine Doljevac biće dodeljena Kompaniji LEONI Wiring Systems Southeasto.o. Prokuplјe, za postignute rezultate u privrednom razvoju opštine Dolјevac i smanjenju nezaposlenosti, Turističkoj organizaciji opštine Dolјevac,  za postignute rezultate u unapređenju turizma u opštini Dolјevac, Javnoj biblioteci Dolјevac, za postignute rezultate u oblasti kulture, Opštinskoj upravi opštine Dolјevac,  za postignute rezultate u obavlјanju svojih zakonskih nadležnosti i obaveza i Uredniku serijala RTS „Žikina šarenica“ Žiki Nikoliću, za postignute rezultate u prezentaciji turizma i kulturnog stvaralaštva opštine Dolјevac na teritoriji Repiublike Srbije i dijaspore.

POHVALNICE opštine Doljevac sutra će biti dodeljene
Evropskom
Progresu, za postignute izuzetne rezultate u privrednom razvoju opštine Dolјevac, Stanisavlјević Dragiši, pripadniku MUP-a R Srbije-Policijske stanice Dolјevac, za postignute rezultate u radu u oblasti bezbednosti na teritoriji opštine Dolјevac i Jeleni Stojković, zaposlenoj u Opštinskoj upravi opštine Dolјevac, za postignute izuzetne rezultate u oblasti unapređenja lokalne infrastrukture u 2017. godini.

Svečana sednica počinje u 10. 30časova u doljevačkoj Javnoj biblioteci. Planiran je i bogat kulturno-umetnički program.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *