Doljevačka škola dobija nove sportske terene

Doljevac će konačno, posle dužeg vremena,  dobiti uredjene sportske terene, s obzirom na to da je Ministarstvo omladine i sporta opredelilo preko dva miliona dinara za njihovu  izgradnju u dvorištu OŠ “Vuk Karadžić” u Doljevcu. Ugovor, izmedju predstavnika doljevačke lokalne samouprave i Ministarstva omladine i sporta, potpisan je danas u Beogradu, u okviru projekta “Saniranje otvorenih prostora rekreativnih sadržaja školskog dvorišta OŠ u Doljevcu”, što je još jedan u nizu projekata Ministarstva kojima se realizuju ciljevi omladinske politike na lokalnom nivou.

Ugovor će, kako je radio Koprijanu rekla načelnica za opštu upravu Jelena Ilić, biti realizovan u narednim mesecima, a projektom su predvidjeni pripremni betonski i farbarski radovi, nabavka i postavljanje opreme za sportske terene, transport i ugradnja parkovskog mobilijara, kao i postavljanje zaštitnih ograda.

J.K.

One thought on “Doljevačka škola dobija nove sportske terene”

  1. Konacno je sagledan i Doljevac,imace deca uslovi za adekvatno drzanje cas fizicko i zdravstveno vaspitanje. Jos kada bi skola odobrila prosirenje ulice za trotoar i stazu za invalide bilo bi extr za sve gradjane.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *