Doljevčani poštovali zabranu kretanja, samo dva prekršioca

Tokom trajanja zabrane kretanja, uvedene zbog sprečavanja širenja virusa korone, gradjani opštine Doljevac, prema izveštaju nadležnih organa, uglavnom su poštovali tu preventivnu meru. Tome u prilog svedoči i podatak da su tokom tog perioda samo dve osobe sa teritorije opštine Doljevac procesuirane zbog njenog kršenja.

Naime, kako je rečeno Radio Koprijanu u Prekršajnom sudu u Nišu, protiv dvojice stanovnika naše opštine i to jednog iz Doljevca, a drugog iz Belotinca, pokrenut je postupak pred ovim sudom zbog kršenja mere zabane kretanja tokom trajanja policijskog časa.

Takodje, kako dodaju u ovom sudu, još sedam osoba i to šest iz Bojnika i jedna iz Niša, uhvaćeni su na teritoriji naše opštine u istom prekršaju, tako da je procesuirano ukupno devet osoba i izrečeno devet novčanih kazni.

Kako je istaknuto u dopisu Prekršajnog suda iz Niša koje je potpisao predsednik suda Mišel Marković, nije bilo povratnika, tako da nije zabeleženo da je u opštini Doljevac isto lice više puta kršilo propisane mere.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *