I lista “Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma” najavila učešće na lokalnim izborima u Doljevcu

Još jedna partija učestvovaće na predstojećim lokalnim izborima u Doljevcu, saznaje radio Koprijan. Naime,  lista „Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“ je četvrta predata lista, čiji će se članovi 16.decembra nadmetati za podršku  ovdašnjih gradjana. Prvi na listi je Marko Stošić poverenik JS za opštinu Doljevac.

Prema njegovim rečima, na listi se nalaze stanovnici svih sela iz naše opštine, a prednost je data pre svega dobrim domaćinima i uglednim i obrazovanim ljudima.  -Očekujemo dobar rezultat na predstojećim lokalnim izborima, te planiramo da u opštinskoj vlasti participiramo kao ozbiljna stranka, zastupajući jedinstveni  program  naše partije.  To znači da ćemo se boriti za razvoj poljoprivrede, veće subvencije za poljoprivrednike, podelu besplatnih sadnica i veća budžetska izdvajanja za ovaj sektor. Takodje, s obzirom na to da ja dolazim iz oblasti sporta, imamo niz ideja o razvoju i te oblasti, kroz izgradnju jednog sportskog centra, kako bi se stvorili uslovi za treniranje svih sportova u našoj opštini, kao i pomoć sportskim klubovima. Ne malu pažnju naš program posvećuje i zapošljavanju mladih, te je naša ideja da uz pomoć predsednika  partije Dragana Markovića Palme u opštinu Doljevac dovedemo jednog investitora, koji će zaposliti veliki broj ljudi, ali  i dati dobre zarade. Takodje, već je poznato da Jedinstvena Srbija veliku pažnju posvećuje i podršci mladim ljudima iz siromašnih porodica, kojima obezbedjuje besplatna letovanja, kao i penzionerima, ali i trudnicama i majkama sa troje i više dece.Na kraju, najavljuje fer kampanju i borbu za glasove isključivo kroz isticanje programa svoje partije, a ne kroz napadanje političkih neistomišljenika.

Podsetimo, vanredni lokalni izbori u Doljevcu biće održani 16.decembra, a do sada su pored  liste “Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma” predate i liste  „Aleksandar Vučić- Zato što volimo Doljevac“, pod rednim brojem jedan,  “Milan Krkobabić – Partija ujedinjenih penzionera Srbije-I Doljevac je Srbija”, pod rednim brojem dva, kao i “Ivica Dačić- Socijalistička partija Srbije” koja će na izborima nastupati pod rednim brojem tri.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *