Karate klub Pukovac domaćin medjunarodnog turnira

Karate klub Pukovac je prošlog vikenda bio domaćin turnira “KATANA KUP PUKOVCA”, koji se tradicionalno održava već 14 godina. Organizatori kažu da masovnost ovog karate turnira iz godine u godinu raste, te je ovoga puta učestvovalo čak 250 takmičara iz 19 klubova, sa pedesetak trenera iz tri države Srbije, Makadonije i Bugarske. Bilo je, dodaju, preko 300 nastupa u raznim disciplinama, uz nove FUDOKAN discipline.

Najmasovniji klub na turniru bio je KK “Polog” iz Gostivara. U generalnom  plasmanu peharima su nagradjeni za 1. mesto KK Polog iz Gostivara, dok je 2. poziciju zauzeo KK Tenshi iz Zaječara, 3. KK Pusta reka iz Bojnika, 4. KK Unsu iz Leskovca, a 5. mesto KK Blace iz Blaca.

Najuspešniji takmičari su nagradjeni bokenima, a to su Andrej Prtenjak iz Čačka u muškoj konkurenciji i Iva Mihajlović iz Zaječara u ženskoj, dok su karatisti  Karate Kluba “Pukovac” osvojili 7 zlatnih, 3 srebrne i 5 bronzanih medalja.

Zahvalnice su dobili svi klubovi učesnici, koji su došli  iz Niša, Prokuplja, Kraljeva, Čačka, Leskovca, Vlasotinca, Bojnika, Medvedje, Bujanovca, Bora, Zaječara, kao i gosti iz Haskova u Bugarskoj i Gostivara iz Severne Makedonije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *