Konkurs za prijem 100 podoficira u Ratno vazduhoplovstvo

Ratno vazduhoplovstvo i protivvazduhoplovna odbrana Vojske Srbije raspisalo je konkurs za prijem 100 kandidata u profesionalnu vojnu službu u svojstvu podoficira na neodređeno vreme, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Za sva radna mesta neophodna je završena srednja škola u trajanju od četiri godine, a konkurs je otvoren do 30. juna, prenosi RTS.

Mesta službovanja kandidata su u 204. vazduhoplovnoj brigadi u Batajnici, 98. vazduhoplovnoj brigadi u Nišu i Lađevcima, 250. raketnoj brigadi za protivvazduhoplovna dejstva u Beogradu, Jakovu, Novom Sadu i Kragujevcu i u 126. brigadi vazdušnog osmatranja, javljanja i navođenja u Beogradu i Kačarevu.

Zaposlenjem u jedinicama Ratnog vazduhoplostva i PVO pruža se mogućnost rada na najsavremenijim raketnim i radarskim sistemima, direktan kontakt sa avionima i helikopterima koji predstavljaju najmoćnija oružja savremenih država sveta.

Kako je saopšteno, razvoj i unapređenje sredstava tehnike podrazumeva i obuku ljudstva za ta sredstva, što je cilj Ratnog vazduhoplovstva i PVO, te se često pruža mogućnost za usavršavanje u zemlji i u svetu.

Informacije o opštim i posebnim uslovima, načinu konkurisanja i izbornom postupku mogu se dobiti u Komandi Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane na telefone 011/3074-011, 011/3074-073 i 011/3074-008, kao i na sajtu Ministartsva odbrane.

Izvor: ww.rts.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *