Lokali u centru Doljevca ostali bez struje

doljevac

Ekipe elektrodistribucije su nastavile sa isključenjima struje neredovnim platišama i onima kod kojih se utvrdi neka nepravilnost pri potrošnji. Tako su bez struje ostali u marketu „Rič“ , kao i u mesarama „Biftek“  i „Mak internacional“. Kako smo nezvanično saznali u pomenutim lokalima utvrdjene su nepravilnosti pri potrošnji i zato su objekti ostali bez napajanja strujom.U firmi „RIČ“ u Prokuplju su povodom ovog dogadjaja izdali saopštenje koje prenosimo u celini:

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da je razlog zatvaranja našeg maloprodajnog objekta u Doljevcu neispravno brojilo u objektu, čiji je vlasnik Dragan Mičić iz Doljevca. Zbog neispravnosti brojila, u objektu je isključena struja i onemogućen je naš dalji rad u njemu. Zahvaljujući dosadašnjoj korektnoj saradnji sa JP EPS Beograd iz Doljevca i Niša omogućeno nam je da koristimo električnu energiju tokom zatvaranja objekta.

Privredno društvo “RIČ” doo Prokuplje nije imalo saznanja ni sumnje u neispravnosti brojila i redovno je izmirivalo obaveze za utrošenu električnu energiju.
Privredno društvo “RIČ” doo Prokuplje izražava žaljenje zbog nastale situacije, i potrudićemo se da nađemo način da nastavimo sa pružanjem naše robe i usluga stanovnicima Doljevca i okoline.

Inače u mesarama „Mak internacional“ i „Biftek“  kako smo saznali takodje su utvrdjene neispravne plombe, a ovi objekti se trenutno snabdevaju iz sopstvenih agregata.Da su u EPS-u rešeni da istraju u borbi protiv nelegalne potrošnje i neplatiša  govori podatak  da je juče u Nišu isključena sa mreže i stanica Komunalne policije na Bulevaru Nemanjića , zbog kako su rekli velikih dugovanja za potrošnju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *