Maksimu iz Belotinca i dalje neophodan novac za lečenje, kamiondžije iz Amerike opet šalju pomoć

Bolesnom dečaku Maksimu Milenkoviću iz Belotinca, koji je trenutno na lečenju Španiji u bolnici “Sant Joan de Déu”, sada je pomoć humanih ljudi potrebnija nego kada. Ništa od tretmana, ni lekova u inostranstvu nije besplatno, te da bi se ispitivanja sprovela do kraja i nabavili lekovi potrebno je obezbediti dodatna novčana sredstva.

Maksimovi roditelji još jednom su zamolili sve humane ljude da im i ovoga puta izadju u u susret i u skladu sa svojim mogućnostima pomognu ovom mališanu da dobije adekvatan medicinski tretman. Samo jedan od propisanih lekova košta 700 evra za mesec dana, a to je delić svega onoga što je neophodno Maksimu.

Apelu za pomoć odazvao se još jednom i poznati humanitarac iz našeg kraja Danijel Stojanović koji živi i radi u Americi. Za samo nekoliko sati uspeo je da prikupi 700 dolara pomoći, koja će danas biti prosledjena Maksimovim roditeljima. Ovo je druga akcija koju je Danijel za kratko vreme organizovao kako bi pomogao lečenje našeg malog stanovnika. Nadamo se da će se i ostali ugledati na njega.

Maksim inače boluje od teške genetske bolesti i nedostatka biotina, a njegovi roditelji šansu za lečenje nakon naše zemlje i Turske, potražili su i u Španiji. Tamošnji doktori ulili su im nadu da mogu pomoći ovom malom borcu.

Upišimo 778 i pošaljimo SMS na 3030

Uplate na račun:
Dinarski:170001031302700020
Devizni:10313027001
IBAN: RS35170001031302700602
SWIFT: BACXRSBG
Paypal: jovanamaki991@gmail.com

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *