Mala Marija iz Orljana prva beba u Novoj godini u niškom porodilištu

Izvor: Niške vesti
Foto: Niške vesti

Mala Marija iz Orljana prva je beba rodjena u niškom porodilištu ove godine, samo jedan sekund iza ponoći, u trenucima kada je nebo nad gradom obasjao vatromet da najavi dolazak Nove godine.

Njena mama  Dragana Cekić, svoju  devojčicu, dužine 46 santimetara i težine 2,29 kg,  na svet je donela ranije no što je očekivala, ali kako kaže ipak na vreme da na najlepši mogući način obeleži ulazak u Novu godinu, ali i u jedan od najlepših perioda njenog života.- Iako je  do termina bilo još vremena, moja mala Marija je rešila da bude prva princeza u 2018. godini, rekla je radio Koprijanu Dragana Cekić.

Prvorodjenu bebu u Novoj godini grad Niš darovao je tokom praznika. –Bila sam iznenadjena kojom brzinom su lekari u porodilištu i gradonačelnik  došli da mi čestitaju. Ta pažnja mi je, u tim trenucima, bila jako značajna i drago mi je zbog toga. Iako je od njih dobila i poklone kao vid  dobrodošlice maloj Mariji, kaže veći poklon od njene male princeze joj i nije bio potreban. – Najsrećnija sam jer sam najlepši poklon, moju Mariju, već dobila.

Inače, Dragani i njenom suprugu  ovo je drugo dete, a verujemo da njeni ukućani nestrpljivo čekaju da im se mama i beba pridruže.

Dodajmo i to da, iako je beba sa teritorije opštine Doljevac,  ovdašnja lokalna samouprava, kako je rečeno radio Koprijanu, nema mogućnost da daruje ovu srećnu mamu i njenu bebu, jer takav vid davanja nije predvidjen.

J. Kozomara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *