Malenom Todoru i dalje potrebna novčana pomoć za lečenje, lep gest Tomine priče, grupe muzičara i mnogo humanih ljudi

Načina da se nekome pomogne ima mnogo, potrebno je samo malo dobre volje. Da je to baš tako potvrdjuje još jedan gest humanih ljudi, koji su se udružili kako bi prikupili novčanu pomoć za lečenje malog Todora iz Draškova, ali i poslali poruku podrške njegovim roditeljima koji se bore za  zdravlje ovog mališana, želeći da im pokažu da u ovim teškim trenucima nisu sami.

U susret im je ovoga puta izašao restoran Tomina priča i grupa mladih muzičara koji su, sa jednim prijateljem ove porodice, organizovali humanitarnu žurku s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za Todorovo lečenje. Svi oni zajedno uspeli su da prikupe oko 160 000 dinara i doniraju Stojanovićima.

U borbu za Todorovo bolje sutra uključio se i doljevački Crveni krst, organizovanjem Humanitarnog bazara u ponedeljak 30. maja u Pukovcu od 9 časova, na tamošnjoj pijaci. Svi ljudi dobre volje mogu donirati nešto u te svrhe, poput igračaka, kolača iz domaće radinosti, slika i sličnog, koje će volonteri ove organizacije prodavati s namerom prikupljanja novca u humanitarne svrhe.

Takodje, novac za Todorovo lečenje takodje možete uplatiti slanjem SMS poruke: Upišite 1277 i pošaljite SMS na 3030, moguće su i uplate na dinarski račun:  160-6000001381821-75 ili devizni račun:  160600000138178683.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *