Milioni stižu u Doljevac!

Čak 28 miliona dinara stiže u opštinu Doljevac za realizaciju projekata od javnog značaja, medju kojima se kao najbitiniji ističu oni namenjeni izgradnji vodovodne mreže u Pukovcu i opremanju Obrazovnog centra u Doljevcu.

Naime, kao je Radio Koprijan saznao u doljevačkoj lokalnoj samoupravi 19 miliona dinara izdvojiće Ministarstvo privrede za projekat izgradnje vodovodne mreže u Pukovcu u industrijskoj zoni Istok.

Obrazovni centar – Radovi se privode kraju (Foto: J.K.)

Opština Doljevca aktivno učestvuje na svim javnim pozivima, što je rezultiralo i značajnim brojem odobrenih projekata, rekla je u izjavi Radio Koprijanu Jelena Ilić, načelnica opštinske uprave. Projektom izgradnje vodovodne mreže, veliki broj domaćinstava u Pukovcu dobiće pristup zdravoj pijaćoj vodi, čime nastavljamo realizaciju značajnog projekta izgradnje vodovodnog sistema u opštini Doljevac. Nakon što bude realizovan postupak javne nabavke, u narednih desetak dana, a što je u nadležnosti Ministrastva privrede, očekujemo početak radova.

Iz Ministarstva bez portfelja stiže još dodatnih 9 miliona dinara za opremanje dela Obrazovnog centra namenjenog najmladjima, odnosno Predškolskoj ustanovi „Lane“ koja će biti vrlo brzo useljena u novoizgradjeni objekat. Još uvek nema preciznijih informacija o ovoj investiciji, ali ono što je sigurno je da će nove prostorije vrtića biti opremljene po navišim standardima.

J.K./D.D.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *