Moto skup i ove sezone u doljevačkom Akva parku

Veliki Moto skup biće održan u Doljevcu i ove godine uz niz propratnih manifestacija. Naime, u organizaciji MK Ketna iz Niša i Turističke organizacije opštine Doljevac po drugi put na kompleksu doljevačkog  Akva parka organizuju veliki, centralni Moto skup, a ovaj dogadjaj trajaće dva dana, 23. i 24. avgusta. I ovoga puta očekuje se veliki broj bajkera iz Srbije, kao i iz inostranstva, ali i posetilaca-ljubitelja ovih dvotočkaša i dobre muzike, s obzirom na to da je najavljeno učešće poznatih rok bendova. Koncertima, koji počinju od 21 čas će moći besplatno da prisustvuju svi koji to budu želeli.

U petak 23. avgusta publici će se predstaviti grupa Divlje jagode, a 24. u subotu,  Osvajači, prema rečima organizatora, poslastica za sve ljubitelje rock and rolla.

Ono što je bitno naglasiti, podseća Tamara Vulić iz Akva parka, je da će ovaj nadaleko poznat kompleks bazena raditi kao i svakog dana od 10 do 19h, a cena ulaznica za bazene je 310 dinara za odrasle, 210 za decu, poludnevna 210, za decu 160 dinara, dok će deca do 7 godina na bazene moći besplatno, kao i do sada.

Ujedno pozivaju sve ljude koji žele da provedu kvalitetno vreme, rashlade se i uživaju u dobroj muzici da dodju na Akva park.

J.Kozomara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *