Odbrojavanje za Srpsku Novu godinu uz Kebu u Pukovcu

Tradicionalni doček Srpske Nove godine u Pukovcu u organizaciji Javne biblioteke Doljevac pod pokroviteljstvom opštine Doljevac održan je sinoć, a prema rečima direktora ove ustanove Bogija Mitića, sve prisutne građane, njih nekoliko stotina, zabavljao je pevač Dragan Kojić Keba. Tačno u ponoć okupljenim građanima obratio se i v.d. predsednika opštine Doljevac Goran Ljubić Međarac koji je svim građanima poželeo srećnu Srpsku Novu godinu, a zatim je okupljena masa uživala u bogatom vatrometu.

Podeljeno je oko 700 paketića deci koja su u pratnji roditelja došla na doček u Pukovcu. Sredstva za podelu paketića obezbedio je organizator i darodavac firma „Vodogradnja“ iz Pukovca. Program je održan na platou ispred Doma kulture u ovom selu koji je počeo od 21 čas pa sve do ponoći, kada je organizovan bogat vatromet. Takođe, za sve posetioce organizator je bio obezbedio posluženje, odnosno pljeskavice, kuvano vino, rakiju ili čaj.

Podsetimo, svake godine u Pukovcu se organizuje doček na otvorenom prostoru, ispred Doma kulture, a publiku su zabavljali poznati pevači, i bez obzira na vremenske prilike dočeku Nove godine prisustvuje veliki broj ljudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *