Počeli radovi na izgradnji vodosistema u Belotincu

Selo_BelotinacDoljevačko naselje Belotinac bi u prvom kvartalu naredne godine trebalo da dobije zdravu pijaću vodu. Naime, u toku su radovi na izgradnji vodosistema, koji će biti povezan na vodovod grada Niša, čime bi se rešili dugogodišnji problemi meštana ovog sela sa pijaćom vodom.

– Na  trasu dugu nešto manje od 7 km, biće položene  cevi sa velikim prečnikom, osim na nekim sekundarnim delovima od manjeg značaja gde ćemo imati manji prečnik- rekao je načelnik za privredu i finansije u opštini Doljevac Jovica   Pešić.

On je dodao da je budžetom predvidjeno oko 18 miliona dinara, medjutim radovi će koštati negde oko 14 miliona dinara. Prema projektu vreme planirano za završetak radova je 240 dana, ali se on nada da će to trajati mnogo manje.

2 thoughts on “Počeli radovi na izgradnji vodosistema u Belotincu”

  1. Dobro je što se kreće sa radovima ali se nemogu radovi izvoditi u zimskom periodu i svrstavati se dani u broju ugovorenih. Mnogto nepredviđenih situacija može iskrsnuti i ometnuti izvođenje radova koji nisu jednostavni. Tako da sam mišljenja da će se radovi produžiti više od polaniranog. Ali neka se uradi kvalitetno i sa odgovornošću.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *