Počinje upis dece u predškolsko, prijave moguće elektronski

Počinje upis dece za pripremni predškolski program, a zbog vanrednog stanja upis se vrši isključivo elektronski ili telefonski, preko portala eUprava ili na telefon PU „Lane“ u Doljevcu.

Procedura za mališane sa teritorije opštine Doljevac putem portala eUprava predvidja registraciju korisničkim imenom i lozinkom, a potom se sa tim imenom i lozinkom roditelj prijavljuje na portal, bira uslugu e-vrtić, zatim opciju – Predškolska ustanova “Lane” Doljevac, popunjava sve podatke i na kraju pritiska dugme PODNESI PRIJAVU (https://euprava.gov.rs/usluge/5522). Za dodatne informacije možete se obratiti nadležnima telefonom na broj Predškolske ustanove „Lane“ 018/415-1221, od ponedeljka do petka, od 8 do 12 časova ili preko mejla  lane.doljevac@gmail.com. Osoba za kontakt je Danijela Tošić.

Ukoliko je potrebno da se dostavi dodatna dokumentacija, iz PU „Lane“ roditelji će biti obavešteni, a uputi za lekarski pregled biti podeljeni naknadno, jer će se, zbog aktuelne situaciji, verovatno obavljati tokom leta.

Inače, ove godine upisuju se deca rođena izmedju 1. marta 2014. godine i 28. februara 2015. godine, a predvidjeno je da upis traje do 15. maja 2020. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *