Predsednik opštine Ljubić najavio sniženje cena karata za Akva park

medjarac
Goran Ljubic Medjarac

Predsednik opštine Doljevac, Goran Ljubić Međarac, gostujući na televiziji Koprenikus u Nišu, najavio je od 1.avgusta sniženje cena karata za Akva park, tako da će umesto 350 dinara, celodnevni boravak koštati 300 dinara, a takođe biće korigovane i cene ulaznica za decu.  On je izjavio, da će novi bazen, od 650 kvadrata sa ostrvom u sredini, biti svečano otvoren početkom avgusta, i da će u ovom vodenom kompleksu moći da boravi još 1500  posetilaca više. Sredstva za izgradnju ovog bazena je obezbedila opština Doljevac iz sopstvenih prihoda.

Predsednik Ljubić, izjavio je i da će uskoro početi izgradnja tehničke škole u Doljevcu, na mestu sadašnje predškolske ustanove „Lane“ čija vrednost iznosi oko 2 miliona evra, s tim što opština Doljevac ulaže polovinu  novčanih sredstva, dakle oko milion evra.

On je najavio i da od jeseni kreću „žestoki“ radovi na izgradnji vodovdone i kanalizacione mreže. Najpre će u Belotincu i Pukovcu, 13.septembra, početi radovi na izgradnji vodovodne mreže,  a biće konačno rešeno i pitanje kanalizacione mreže u Malošištu. Predsednik je najavio i asfaltiranje 5 kilometara seoskih sokaka, ali će pre toga biti postavljene cevi za vodovodnu mrežu, kako bi  kasnije građani lakše dobijali priključak za zadravu pijaću vodu. On je istakao da će do 2019.godine sve biti završeno.

On je najavio i dolazak još jednog investitora, najverovatnije firmu iz Švajcarke, koja će uposliti preko sto radnika sa naše teritorije.

 

M.J.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *