Probijen put ka Rusni, Perutina zavejana

Ovog jutra zbog obilnih snežnih padavina, koje prave velike probleme naročito u naseljima na obroncima Seličevice, stanje na putevima nije baš najbolje, tako da nadležne službe apeluju da se na put ne kreće bez preke potrebe. Svima koji zbog obaveza moraju za volan skreću pažnju da budu krajnje obazrivi za volanom i da obavezno budu potpuno opremljeni zimskom opremom.

Podsetimo, školski autobus nije mogao jutros do Rusne, pa za djake iz ovog sela  nije bilo organizovanog prevoza  do škole u Doljevcu.  U toku pre podneva kako nam je rečeno u JKP u Doljevcu, mehanizacija je uspela da probije ovu kritičnu deonicu, u našoj opštini. 870 443

Medjutim, put ka Perutini je, kako dodaje Dalibor Stamenković direktor JKP Doljevac, trenutno najkritičniji, ali s obzirom na to da je u toku raščišćavanje ove deonice, direktor ovog preduzeća ističe da se uskoro očekuje da se probije put i ka tom selu.  Dodaje da je od noćas  celokupna mehanizacija JKP, kao i dodatna dva grejdera privatnog preduzeća, angažovano u čišćenju ulica u opštini Doljevac, ali da je visina  snežnog pokrivača velika, a sneg i dalje pada,  tako da stanje na putevima nije najbolje, iako nadležne službe rade sve što je u njihovoj moći.

Stamenković dodaje dase  gradjani preduzeću JKP Doljevac, mogu obratiti za informacije na telefon 018 870 443, dvadeset četiri časa dnevno.

J.K./D.D.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *