Promena termina kreativne radionice za decu “Upoznajemo Češku, pravimo robote”

EU info kutak u Nišu nastavlja i u 2020. godini sa organizovanjem kreativnih radionica za najmlađe sugrađane. Iz organizacionih razloga, radionica koja je planirana za 18. januar biće održana u subotu, 25. januara od 10:30h, kada će deca uzrasta od šest do dvanaest godina upoznati na zanimljiv i edukativni  Češku i tom prilikom praviće robote. Na novoj radionici decu na interaktivan način predavači vode u obilazak Češke. Učešće na radionici je besplatno, a sve materijale potrebne za rad obezbeđuje EU info kutak.

Predavač će biti pedagog Nina Spasić iz udruženja “Dedina garaža” koja će deci pričati o kulturi Češke i pomoći im da naprave svoje robote.

Kreativne radionice predstavljaju ciklus događaja koje tradicionalno organizujemo sa ciljem da na inovativan način i uz zanimljiv sadržaj,  igru i druženje, upoznajemo decu  sa Evropom, evropskim vrednostima i njenim kulturnim nasleđem.

Deca čije učešće je potvrđeno za radionicu 18. januara imaju zagarantovano mesto za novi termin 25. januara i nije potrebno da se ponovo prijavljuju. Za prijavu novih učesnika je potrebno ime, prezime i uzrast deteta, kao i ime i kontakt telefon roditelja/staratelja. Iz organizacionih razloga potrebno je najaviti učešće na radionici (roditelji ili staratelji za dete) na mejl officenis@euinfo.rs ili broj telefona 018/254-461, najkasnije do petka 24. januara u 19h.

Broj mesta je ograničen. U slučaju velikog interesovanja, prednost će imati deca koja su prvobitno prijavljena za 18. januar, a zatim deca koja ranije nisu učestvovala na kreativnim radionicama koje organizuje EU info kutak.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *