Pukovački karatisti bez premca

Karatisti iz Pukovca  ne propuštaju ni jedno značajno takmičenje i što je još bitnije sa svakog nadmetanja donesu pregršt priznanja i medalja. Tako je bilo i tokom ovog vikenda na 15-om Fudokan kupu Srbije, održanom u organizaciji  Fudokan saveza Srbije.

Pukovački karatisti nastupali su u svim uzrasnim kategorijama u disciplinama kata, fuku go, kumite i fudokan sport kumite pojedinačno.

U jakoj i kvalitetnoj konkurenciji naši takmičari su osvojili 8 zlatnih, 4 srebrne i jednu bronzanu medalju i tako nastavili uspešan niz . Zlatne medalje u disciplini kate osvojili su Lea Stamenković, Lazar Mitrović, Lana Stojanović i Marjan Marković. Srebrne medalje u disciplini kate osvojili su Petra Petković, Viktor Kocić i Sara Marinković. Jedina bronza na ovom kupu u katama pripala je senioru Miloradu Markoviću. U disciplini fudokan sport kumite medalje i to samo zlatne osvojili su Anamarija Vušaj, Milorad Marković i Marjan Marković, dok je zlatnu medalju u disciplini fuku go osvojio Marjan Marković. U najatraktivnijoj disciplini kumite u seniorskoj konkurenciji srebrnu medalju je osvojio takodje Marjan Marković, rekao je radio Koprijanu Miljan Miksa Osmanović sekretar KK „Pukovac“.

Inače, KK „Pukovac“ predstavljalo je ukupno 10-oro takmičara.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *