Pukovački karatisti dominantni i bez najiskusnijih takmičara na “Trofeju Blaca”

Bez obzira na oslabljeni sastav ekipe, najnoviji karate turnir Trofej Blaca, jedanaesti po redu, održan proteklog vikenda u tom mestu, bio je jako uspešan za karatiste Pukovca. Većina takmičara ovog kluba koji su uzeli učešća na turniru prvi put je nastupala, ali bez obzira na to, ni ovoga puta uspeh nije izostao. Pukovački karate klub predstavljalo je 12-toro takmičara, koji su se nadmetali u više disciplina, u konkurenciji od preko 180 takmičara iz dvadesetak klubova, a rezultat tog učešća je čak 16 osvojenih medalja i to 12 zlatnih, jedna srebrna i tri bronzane. I u generalnom plasmanu takmičari Pukovca su bili prvi i osvojili pehar, a i muški i ženski borba timovi takodje su nagradjeni peharima i zlatnim medaljama, kao najuspešniji na turniru.

Foto: KK Pukovac

U pojedinačnoj konkurenciji u katama zlato su osvojili Lea Stamenković, Andrej Petković, Anabela Ibišević, Lazar Mitrović i Marjan Marković, drugi je bio Andrija Djordjević,  a treći su ovoga puta bili Teodora Milenković i Sara i Djina Marinković.

Podjednako su bili uspešni i takmičari u borbama. Mia Zdravković, Lana Stojanović, Lazar Mitrović, Andrija Djordjević i Marjan Marković okitili su se zlatnom medaljama.

Najbolji je bio i ženski borba tim, u sastavu Lana Stojanović, Mia Zdravković i Andjela Ibišević, koji se okitio najsjajnijom medaljom. Ništa manje uspešan nije bio ni muški borba tim, u sastavu Lazar Mitrović, Andrej Petković i Andrija Djordjević, koji se sa turnira takodje vratio okićen zlatnim odličjem.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *