Radovi na el.mreži u Malošištu: Pojedini delovi sela od ponedeljka do petka bez struje

Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u Malošištu pojedini delovi ovog sela biće bez električne energije. Kako preciziraju iz Elektrodistributivnog sistema Doljevac radnici će biti na terenu od 8 do 14 sati i prema rasporedu biće isključeni sledeći korisnici u Malošištu:

U ponedeljak 27. novembra van mreže biće trafostanica 2, izvod broj 3, pa će bez struje biti potrošači čija se domaćinstva nalaze u „starom selu“.

U utorak 28. novembra  mreže biće trafostanica 3, izvod broj 2, pa će bez struje biti potrošači čija se domaćinstva nalaze delu sela zvanom „bačkalo“.

U sredu 29. novembra van mreže biće trafostanica 2, izvod broj 3, pa će bez struje biti potrošači čija se domaćinstva nalaze u „starom selu“.

U četvrtak 30. novembra  mreže biće trafostanica 3, izvod broj 2, pa će bez struje biti potrošači čija se domaćinstva nalaze delu sela zvanom „bačkalo“.

U petak 1.decembra van mreže biće trafostanica 2, izvod broj 3, pa će bez struje biti potrošači čija se domaćinstva nalaze u „starom selu“.

Podsećamo, struje neće biti od 8 do 14 sati.

 

2 thoughts on “Radovi na el.mreži u Malošištu: Pojedini delovi sela od ponedeljka do petka bez struje”

  1. Trebalo bi novinari da malo budu obavešteniji i da se raspitaju jer mi gradjani ne znamo koja je trafo stanica 3 i koji je izlaz već se zna po ulicama i delovima sela. Evo ponedeljak a u Sindjelićevoj struje nema a nismo u starom selu

    1. Jutros je struja nestala jer je došlo do kvara. Čitajući komentar shvatamo da odlično znate gde je staro selo, a gde Sinđelićeva ulica, i zaključili ste da ne dobijate struju iz trafoa 3. Tako da nemojte odmah da udrite i napadate jedinu medijsku kuću u ovom delu Srbije koja se trudi i uvek prenosi informacije za naš kraj. Pitamo se gde bi ste pisali komentar da nema nas? Pozdrav i svako dobro!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *