Radovi na starom auto-putu, saobraćaj usporen

Počinje popravka starog auto-puta na potezu od industrijskog kompleksa  Donje Medjurovo do skretanja za doljevačko selo Knežica, odnosno na delu državnog puta II A reda, broj 158, kažu u Putevima Srbije. Predvidjeno je, dodaju, da radovi traju do kraja juna.

Stari auto-put neće u potpunosti biti zatvoren za saobraćaj, već će se tokom izvodjenja radova, u trajanju od mesec dana,  saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, te iz AMSS, preporučuju radi smanjenja gužvi na ovoj putnoj deonici, korišćenje alternativnog putnog pravca Niš-Bubanj-Malošište. Radovi će, dodaju, biti obezbedjeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom.

Inače, podsetimo delovi starog auto-puta već su rekonstruisani i to u doljevačkoj opštini na potezu od Akva parka do Klisure, u dužini od 2,2 kilometra. Za rekonstrukciju je preostala i deonica od Klisure do Knežice, a prema najavama nadležnih  očekuje se da u skorije vreme i ovaj deo puta bude uredjen, s obzirom na to da se privodi kraju tenderska procedura za izbor izvodjača radova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *