Redukovano radno vreme za praznike

Kao i obično kada su praznici, mnoge državne ustanove zatvaraju vrata za posetioce, pošte ne rade, kao ni socijalne službe, apoteke dežuraju, a jedino doljevački Dom zdravlja neće prestajati sa radom ni kada je doček Nove godine i Božić.

Zdravstvena apoteka u centru Doljevca danas radi skraćeno do 17 časova, sutra (1.januar) je i za njih neradni dan, dok će drugog januarskog dana raditi od 8 do 15 časova. Neradno će biti i za Božić 7.januara.  Zdravstvena apoteka u Domu zdravlja imaće dežurstva i tokom neradnih dana, pa će tako i sutra i u četvrtak raditi od 8 do 12.časova, kao i za Božić. Ostalim danima radiće se uobičajeno.

1.2. i 7. januara će Dom zdravlja u Nišu raditi skraćeno, a glavni objekat biće otvoren za odrasle i decu od 7 do 20 sati.

Većina trgovina takodje će redukovati radno vreme. Kako nam je rečeno u TR Metro u Doljevcu prvi dan 2020.godine biće neradni, dok će se 2.januara raditi skraćeNo do 16 časova. Danas će skraćeno, do 18.časova raditi marketi Čutura, sutra je i za njih neradni dan, a u utorak će raditi, ali do 17 časova.

Dobra vest za vozače je da će u Nišu i Leskovcu tokom  novogodišnjih i božićnih praznika, 1, 2. i 7. januara besplatno moći da ostave svoje automobile na obeleženim parkiralištima. Nišlije koje koriste gradski prevoz treba da prate nedeljni red vožnje tokom pomenuta tri neradna dana u novoj godini.

J.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *