Sastanak u Malošištu povodom visokih cena autobuskog prevoza

Zbog još jednog, kako kažu, neopravdanog poskupljenja karata za autobuski prevoz, Grupa gradjana iz opštine Doljevac koja već neko vreme protestuje zbog tog problema, najavila je za ponedeljak 14.oktobar sastanak u Domu kulture u Malošištu sa svim gradjanima iz naše, ali i okolnih opština koji su nezadovoljni trenutnim cenama i uslugama Niš ekspresa.

Saša Miljković iz Belotinca, kaže u izjavi Radio Koprijanu, da ni jedna druga firma koja se bavi prevozom putnika u ovom delu zemlje nije povećala cene, već je to uradio samo Niš ekspres. Ovaj prevoznik, dodaje Miljković, drži monopol u prigradskom saobraćaju i zbog toga ima mogućnost da koriguje cene kad i koliko hoće, te zato još jednom poziva sve zainteresovane stanovnike Doljevca, Žitoradje,Prokuplja, Merošine, da prisustvuju sastanku kako bi se dogovorili dalji koraci u rešavanju tog problema.

Sastanak će biti održan u 18 časova.

5 thoughts on “Sastanak u Malošištu povodom visokih cena autobuskog prevoza”

  1. Sve linije otkupio je “nis-expres” i sada moze da drzi cene. Dok se u vecim gradovima bore za sto manje cene nislije cute da nekazem podsmevaju se gradjanima van grada.Zasto treba da se svi borimo za manje cene karte,pre svega sto narod nema para,zbog zagadjenja vazduha i na kraju zbog velike guzve u gradu.Kada bi “nis-expres” imao konkurenciju morao bi da koriguje cene a ne da ih povecava svakodnevno. Pozz….

  2. DAJ BOZE DA SE OTVORE OCI I SVEST GRADJANA SELA MALOSISTA.
    POZDRAVLJAM ODLUKU DA SE SAZOVE SKUP PROTIV MONOPOLA NIS EKSPRESA .
    SRAMOTA DA MRESEDNIK MZ. SE NEOGLASAVA , TE TREBA ZATRAZITI NJEGOVU SMENU .
    VELIKI POZDRAV ZA SVE SAVESNE GRADJANE MALOSISTA U INICIJATIVI..
    ZLATIBOR JOVANOVIC.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *