Škole spremne za grejnu sezonu

Goran Ilić, direktor OŠ "Vuk Karadžić" u Doljevcu
Goran Ilić, direktor OŠ “Vuk Karadžić” u Doljevcu

Osnovna škola “Vuk karadžić” u Doljevcu, prema rečima generalnog direktora Gorana Ilića, spremno je započela školsku godinu.

Tokom leta urađena je zamena starog, dotrajalog, kotla za grejanje u školi u Malošištu gde je namešten nov kotao na pelet. Kako kaže Ilić, javna nabavka je završena i izabran je dobavljač peleta za ovu školu. Prema njegovim rečima, ove grejne sezone, ako ovaj kotao na pelet pokaže dobre rezultate u grejanju, onda će najverovatnije zameniti sve kotlove u ostalim školama.

  • Imali smo veliki problem u školi u Malošištu pre zamene kotla. Zbog starog kotla stalno je bilo hladno u učionicama, pa smo često skraćivali časove, kako deca ne bi sedela u hladnim prostorijama. Sada, kada je novi kotao na pelet namešten i sa novom stolarijom, koja je zamenjena januara ove godine, nadam se da će ova zima proteći bez problema i da će sve biti u najboljem redu. – kaže direktor Ilić.

Međutim, prema njegovim rečima, on se nada da će i projekat koji su napisali za kompletno renoviranje škole u Doljevcu proći i da će dobiti sredstva da pored unutrašnjeg i spoljašnjeg sređivanja, zamene i kotlove za grejanje i u ovoj školi.

Inače za ostale škole već su nabavljena drva za ogrev, a uskoro se očekuju i isporuke uglja.

M.J.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *