Sledeće godine vodovodna mreža u Malošištu, radovi na izgradnji kanalizacije teku po planu

Lokalna samouprava u Doljevcu nastavlja da realizuje projekte koji su isplanirani u budžetu. Tako su nedavno završeni radovi na glavnom vodovodnom vodu koji je spojio sistem Brestovac-Bojnik- Doljevac sa niškom sistemom Nivos. Posle mnogo godina vodovodni sistem došao je do Malošišta i za početak biće priključeni javni objekti poput Doma kulture, pijace, ambulante, apoteke i neki drugi objekti koji se nalaze u blizini, rekao Jovica Pešić načelnik za privredu i finansije u opštini Doljevac.

Još uvek ima nekih sitnih problema koji ćeskorije biti rešeni, tako da će objekti u centru Malošišta imati zdravu pijaću vodu.

Pešić ističe da je urađena projektno-tehnička dokumentacija za vodosnabdevanje Malošišta, ali realno je reći da se radovi na izgradnji sekundarne mreže mogu očekivati sledeće godine.

Podsetimo, Javno komunalno preduzeće Doljevac trenutno izvodi radove na izgradnji kanalizacione mreže u Malošištu, jedan deo sela je već priključen na mrežu, ali se završetak radova očekuje, po nekim grubim procenama, do kraja sledeće godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *