SO Doljevac: Na sednici odlučeno o dodeli javnih priznanja opštine Doljevac

Danas je održana 12.Sednica Skupštine opštine Doljevac. Odbornici  su doneli Odluku o dodeli javnih priznanja opštine Doljevac, koja će biti uručena na Svečanoj sednici SO Doljevac 13.oktobra, dana opštine Doljevac, a u znak priznanja kolektivima i pojedincima za postignute rezultate u privrednom, komunalnom, obrazovnom razvoju opštine i drugim oblastima.

Povelja kao javno priznanje opštine Doljevac biće dodeljena Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstvu kulture i informisanja i Crvenom krstu Doljevac.

Plaketa opštine Doljevac na Svečanoj sednici SO Doljevac biće dodeljena Domu zdravlja Doljevac, JKP Doljevac, Javnoj biblioteci Doljevac, Preduzeću „Vodogradnja“ Pukovac i Nedi Jovanović, koordinatoru Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Opštinske uprave opštine Doljevac.

Pohvalnice biće uručene Policijskoj stanici Doljevac, Dragani Božić iz udruženja „Živeti uspravno“ u Doljevcu, FK Rusna, MZ Malošište, i Jovani i Jeleni Veličković iz Pukovca zbog nesebičnog zalaganja i pomoći starijim osobama i ugroženim kategorijama stanovništva za vreme trajanja vanrednog stanja.

Pohvalnica biće uručena i našoj medijskoj kući Preduzeću „Press-Company“ doo Doljevac za postignute rezultate u oblasti informisanja građana opštine Doljevac.

Na dnevnom redu usvojene su i  Odluke o pristupanju izrade Programa razvoja turizma u opštini Doljevac u periodu od 2021-2025.god.,  Odluka o imenovanju Opštinskog Sveta roditelja na školsku 2020/2021.godinu, imenovani i novi članovi Upravnog odbora PU „Lane“ u Doljevcu, ali i doneto je  i Rešenje o izboru Saveta za međunacionalne odnose.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *