Stefanović obećao izgradnju kružnog toka kod Knežičke reke i pešačke staze do Malošišta

Potpredsednik Vlade RS i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je prilikom posete opštini Doljevac istakao da je njegov cilj da se ojača saradnja izmedju gradjana i Vlade radi što boljeg prepoznavanja i rešavanja lokalnih problema. Sastanku su prisustvovali i direktori EPS-a i Puteva Srbije Milorad Grčić i Zoran Drobnjak. Pored sastanka sa predstavnicima lokalne vlasti, organizovan je i razgovor sa stanovnicima našeg kraja u skupštinskoj sali, a prisutni su se interesovali pre svega za infrastrukturne projekte poput putne signalizacije u selu Malošište i pojačanja napona struje u Kočanu.

Kako  je, nakon sastanka, za Radio Koprijan rekao predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić od potpredsednika  Vlade je zatraženo da pomogne da se kod Knežičke reke, koja je jedna od najkritičnijih saobraćajnih deonica u našoj opštini, izgradi kružni tok, da se napravi pešačka staza od tog mesta do ulaza u Malošište, kao i da se uredi već postojeća staza kroz Malošište do centra tog sela. – Predstavnici države imali su razumevanja za taj problem, tako da smo, u dogovoru sa njima,  već kontaktirali firme koje bi mogle da to realizuju. Opština će uraditi svoj deo posla po pitanju rešenja imovinsko-pravnih odnosa zemljišta oko te oblasti. Nadam se da će najkasnije na proleće  taj problem biti rešen i kružni tok uradjen, a pešačke staze i pre to roka, u naredna dva meseca. Ne želimo da više imamo situacije, kao što se nažalost ranije dešavalo, da se u saobraćaju gube ljudski životi.

Zatraženo je i da se u pojedinim selima, poput Kočana poboljša napon struje, za šta su, kaže predsednik doljevačke opštine, takodje dobili zeleno svetlo. –Izgradnjom trafo stanice kod Akva parka mogućnosti za to svakako ima. U planu je izgradnja još dva trafoa u Doljevcu i Pukovcu, jer ukoliko bude bilo novih investitora, proširenje elektro-mreže  će svakako biti neophodno.

Poseta PS Doljevac

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović razgovarao je prilikom posete opštinama Doljevac, Merošina i Gadžin Han i sa policijskim službenicima u tim mestima o bezbednosnoj situaciji, aktuelnim problemima sa kojima se susreću u radu, ali i o njihovom viđenju budućnosti MUP-a i merama koje treba preduzeti kako bi njihov rad bio još efikasniji, saopšteno je iz policije.

Tom prilikom dodaju, ministar Stefanović je istakao da će policajci i ove godine imati nove investicije u opremu, uniforme, nova vatrogasna i policijska vozila, ali da će biti i povećanja plata, te naglasio da od policajaca očekuje još više aktivnosti i rada na zaštiti svih građana Republike Srbije.

2 thoughts on “Stefanović obećao izgradnju kružnog toka kod Knežičke reke i pešačke staze do Malošišta”

  1. Kruzni tok kod Knezice je nedovoljan opet ce bahati vozaci juriti u pravcu Malosista.Ako bi se kruzni tok na ulazu u Malosiste(Anče) i na krivini ulaz u pijac iz nisa a mozda i ispred prodavnice Čutura postavili tek onda bi saobracaj u Malosistu bio siguran

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *