Stigli krevetići i igračke za vrtić u Doljevcu

Leoni lanePredškolskoj ustanovi “Lane” u Doljevcu danas je  uručena donacije fabrike “Leoni” iz Malošišta. Kako nam je rekla direktorka vrtića, Milkica Stanković, donacija se sastoji od 10 dečjih krevetića, kao i didaktičkog materijala i igračaka.

Vrtić “Lane” po prvi dobija poklone od “Leonija”, a vrednost donacije je oko 80.000 dinara. Poklon je lično uručio direktor fabrike Leoni u Malošištu Milan Manić, koji je tom prilikom istakao da ovo nije prvi put da kompanija pomaže neku ustanovu na području Doljevca, kao i da će nastaviti da se i dalje ponašaju kao društveno odgovorna firma. Manić je rekao da ima odličnu saradnju sa opštinom Doljevac i nada se da će tako biti i ubuduće.

Predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić se zahvalio Leoniju na još jednoj značajnoj donaciji i rekao da će se truditi da i dalje stvara uslove koji će omugućavati dolazak novih investitora.

Inače, ova fabrika koja već nekoliko godina posluje na području naše opštine i zapošljava oko 2000 radnika.“Leoni” je  do sada donirao inventar doljevačkoj osnovnoj školi, a u saradnji sa ovdašnjim Centrom za socijalni rad, tokom novogodišnjih praznika deci iz ugroženih porodica, deljeni su paketići.

Dečije predstave od Leonija

Povodom Dečije nedelje koja je u toku , kompanija „Leoni“  koja posluje u Malošištu i Prokuplju , deci u osnovnim školama i predškolskim ustanovama je organizovala dečje predstave. Predstave su organizovane u 12 ustanova , u Prokuplju, Doljevcu i Nišu . Kako je rekao direktor fabrike Leoni u Malošištu Milan Manić ovo je sjajna prilika da deca pored uobičajenih aktivnosti vide i lepe pozorišne predstave.

Detalj sa današnje predstave u Doljevcu
Detalj sa današnje predstave u Doljevcu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *