Strah u Šarlincu od fantoma koji krade krstače i ostavlja u dvorištima meštana

Groblje u Šarlincu
Groblje u Šarlincu

Naseljem Šarlinac ovih dana nepoznato lice širi strah, jer u gluvo doba noći  krade krstače sa grobova i odnosi ih u dvorišta meštana ovog mirnog sela. Kako smo saznali, policija je povodom ovog slučaja već privodila  jedno lice, ali ga je posle saslušanja pustila na slobodu. Ova informacija je još više danas uznemirila Šarlinčane koji su počeli da stavljaju i katance na svoje kapije.

Slobodan Todorović je jednog jutra izašao oko 7 časova u dvorište i pred kapijom  zatekao krstaču. Kako kaže, on se iskreno uplašio s obzirom na to da je isrčani bolesnik , a prosto nije mogao da veruje u ono sto vidi. On je yatim pozvao policiju koja je izašla na lice mesta, a nedugo zatim po krstaču je došao i suprug žene sa čijeg groba je uzeta.

Marija Ranković, majka troje dece kaže da su se ljudi raspametili  posle ovih dogadjaja. Ona ističe da su se deca uplašila i ne smeju da idu i u školu , a plaše se čak i igre u dvorištu. “Zar treba da čekamo da nam se ponovi Jabukovac?” ,  pita Marija , te poziva nadležne da reaguju i kazne vinovnika.

Za sada u Šarlincu  niko ne zna koji su motivi lica koje na ovaj način širi strah  medju meštanima , a nadležni se po ovom pitanju zvanično za sada nisu obratili javnosti.

Slobodan Todorović
Slobodan Todorović
Zaključane kapije u Šarlincu
Zaključane kapije u Šarlincu
Marija
Marija Ranković

MJDDJK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *