Sve spremno za početak sezone! (VIDEO)

a
Akva park Doljevac

Svečano otvaranje, nove sezone kupanja  na kompleksu Akva parka u Doljevcu, planirano je za sutra, 3.jun, sa početkom u 10.30 časova, kažu iz Turističke organizacije opštine Doljevac.

Ovogodišnji moto Akva parka biće “Za letnje osveženje imamo rešenje!”.

Prema planu i programu svečanog otvaranja , u subotu, će posetioce prvo zabaviti “Sirene” iz Niša, koje će pokazati svoje umeće u sinhronom plivanju. Koji minut kasnije, svim prisutnim građanima obratiće se i prvi čovek opštine Doljevac, Goran Ljubić. On će tom prilikom uručiti i zahvalnice ustanovama, preduzećima i pojedincima za uspešnu saradnju.

U subotu, na svečanom otvaranju, kao i prošle godine, ulaz će biti slobodan.

Akva park Doljevac dobiće ove  sezone  nove, još atraktivnije sadržaje.

Kako kažu iz TOOD-a, koji rukovodi kompleksom Akva parka, posebna atrakcija ovog leta biće “Sand pool” bazen čija  izgradnja uveliko traje. Ovaj moderan i pre svega atraktivan bazen, pored već postojećih, upotpuniće ponudu ovog poznatog  mesta za rekreaciju stanovnika naše opštine.

 Direktor TOOD-a, Tanja Vučenović, kaže da se nada da će i ove godine ovaj kompleks posetiti i građani okolnih opština, jer Doljevac se nalazi na tromeđi gradova Niš, Leskovac i  Prokuplje, uz sami auto put ,E75, koji je mnogima koji planiraju odmor  van Srbije ,usputna stanicana za odmor i rekreaciju.

aa
Bazen Akva park Doljevac

Direktorka Vučenović, ističe , da će novi bazen imati  površinu od 650 kvadrata, sa ostrvom u sredini, na kome će se nalaziti deo mobilijara, a završetak radova na novom bazenu planiran je započetak jula.

Ona dodaje, da postojeći kompleks već sadrži četiri bazena i to jedan polurekreativni, onda prelivni,  jedan dečiji bazen, a posetiocima su  posebno primamljiv bazen sa toboganima, od kojih najduži ima 99 metara.

Vučenović je istakla da su se trudili da obezbede zanimljive sadržaje za najmađe, tako da u prelivnom bazenu, koji je  njima namenjen, postoji lopta koja stvara veštačke talase, kao i takozvani  “Wet bubble”.

I ove godine, o zdravlju prisutnih kupača, brinuće medicinska ekipa doljevačkog Doma zdravlja, koja je će biti tu svakodnevno prisutna.

 

Ona je istakla, na kraju razgovora za radio Koprijan, da će radno vreme Akva parka biti svakog radnog dana i vikendom od 10 do 18 sati. Cena dnevne ulaznice za odrasle kostaće 350 dinara, dok će deca starosti do 7 godina kao i prošle sezone, biti oslobođena plaćanja ulaznice za bazen.

Takođe, posetiocima je na raspolaganju mesečna promo-karta za jun poceni od 1500 dinara, kao i sezonska karta.

aaa
TOOD

M.J.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *