Učenik petog razreda pretio nožem deci u školskom autobusu!

Nesvakidašnji incident desio se večeras oko 19.30 sati u školskom autobusu koji prevozi učenike iz Malošišta na nastavu u Doljevcu. Učenici od petog do osmog razreda popeli su se u autobus, ispred škle u Doljevcu, i krenuli kući. Međutim, učenik petog razreda, koji inače ima oko 15 godina, počeo je najpre da zadirkuje, a zatim i fizički maltretira devojčicu u autobusu.

Ona se požalila vozaču,koji je zaustavio autobus i opomenuo dečaka da prestane da šutira devojčicu. Prema nezvaničnim informacijama, on je taj incident pribeležio u dnevnik vožnje, nakon čega su opet krenuli.

Zatim kreće prava drama. Dečak iz Malošišta započinje kavgu sa drugim dečakom, inače učenikom osmog razreda iz Malošišta. Nakon dobacivanja i koškanja, ovaj petnaestogodišnjak je izvadio nož “skakavac” i počeo njime da preti i maše u školskom autobusu.

Deca su uplašeno povikala i upozorila vozača koji je, negde kod Klisure, zaustavio autobus. Kako kažu očevici, dečak je nož bacio negde ispod sedišta, ali vozač je uzeo baterijsku lampu i pronašao nož.

Posle tog, nemilog događaja, pozvao je policiju.

Prema nezvaničnim informacijama, deca su stigla kućama nakon sat vremena, odnosno nakon policijskog uviđaja.

Epilog cele priče nismo uspeli da saznamo. Inače, niko od nastavnika nije bio u autobusu!

M.Jovanović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *